Opvang voor
hoog-risico honden
uit heel Nederland

Opvang voor hoog-risico honden 

Voor mij bestaan ‘hoog risico honden’ niet. Een hond is een hond en heeft zijn/haar eigen karakter, wensen en uitingen. 

Mocht u een hond hebben die volgens de maatschappij in de categorie ‘hoog-risico hond’ valt, dan is uw trouwe maatje ook van harte welkom bij ons, voor zowel dagopvang als vakantieopvang, uit welk deel van Nederland u ook komt.

Zo ziet de opvang van uw ‘Hoog-risico hond’ eruit

Wij nemen graag uw voorkeuren en gebruiken over zodat uw hond niet te veel hoeft te schakelen. Door het grote buitenterrein waar wij over beschikken, kan uw hond goed zijn/haar energie kwijt op de dag(en) dat hij/zij bij ons is. De honden worden bewust niet buiten het terrein aan de lijn uitgelaten. Dit zodat er geen risico is op ontsnappen.

De kennels waar de honden in verblijven worden elke gereinigd met speciale kennelreiniger. 

Uw ‘Hoog-risico hond’ en andere honden 

We kijken heel secuur of uw hond samen met een andere hond kan en wil worden opgevangen. Naar aanleiding van onze inschatting en de wensen en suggesties die u heeft, maken we voor uw hond een plan dat goed bij hem/haar past. Zo wordt de opvang voor uw hond een prettige ervaring.

Veilige opvang voor uw ‘hoog-risico hond’

Bij Cathy’S Dogs staat veiligheid voorop. Wij bieden opvang voor alle soorten honden. We zorgen er uiteraard voor dat de situatie voor alle honden veilig en prettig is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw hond en andere honden.

 

Tarieven hondenopvang

Bekijk wat de kosten zijn voor de opvang van uw hond.

Voor informatie of een vrijblijvende kennismaking nodig ik u van harte uit. 
Neem snel contact op om een afspraak te maken met: 

Cathy Sprenger

Mail naar info@cathys.nl of bel/app naar 0610852771.