Fijne vakantieopvang
voor alle honden

Vakantieopvang voor uw hond 

Wanneer u op vakantie gaat of om een andere reden een tijdje niet voor uw hond kunt zorgen, vangen wij uw hond met plezier op. Zo gaat u met een gerust hart van huis. Uw hond zal bij ons een leuke tijd beleven! Dus zoekt u opvang voor uw hond in de omgeving van West Betuwe? Dan bent u bij Cathy'S aan het juiste adres.

Een prettige plek voor uw hond tijdens uw afwezigheid

Wij werken volgens de algemene richtlijnen en hebben de lichamelijke en geestelijke gezondheid van uw hond voorop staan. 

Wij nemen graag uw voorkeuren en gebruiken over zodat uw hond niet te veel hoeft te schakelen. Door het grote buitenterrein waar wij over beschikken, is er voor uw hond genoeg te ontdekken en kan hij/zij goed zijn/haar energie kwijt in de periode dat hij/zij bij ons is. 

De kennels waar de honden in verblijven worden elke dag gereinigd met speciale kennelreiniger. 

Samen met andere honden spelen tijdens de vakantieopvang

Wanneer uw hond langere tijd bij ons verblijft, zoeken wij een maatje voor uw hond zodat hij/zij niet alleen is. De honden zitten met 2 of 3 honden samen in een kennel en gaan met 2 of 3 andere kennels tegelijk naar buiten. Ze spelen dus buiten in grotere groepen, zodat er voldoende uitdaging is.

Er zijn grote verschillen in hondenkarakters. Daarom kijken we per hond wie er bij hem/haar past, en of uw hond er überhaupt behoefte aan heeft om met andere honden te spelen.  

Naar aanleiding van deze inschatting en de wensen die u aangeeft, maken we voor uw hond een dagindeling die goed bij hem/haar past. Zo wordt de opvang voor uw hond een prettige ervaring.

Voeding tijdens de vakantieopvang van uw hond

Wanneer uw hond langere tijd bij ons verblijft, zorgen wij voor de voeding. We doen dit zoveel mogelijk volgens uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om eigen voeding mee te geven, ongeacht wat uw hond eet. Wij beschikken over een koelkast en een vriezer. De kosten voor de opvang van uw hond blijven hetzelfde, ongeacht of uw hond onze voeding gebruikt of eigen voeding.

Een veilige plek voor uw hond op de vakantieopvang

Bij Cathy’S Dogs staat veiligheid voorop. Wij houden van alle soorten honden en bieden dan ook opvang voor alle soorten honden aan. Ook voor diensthonden en honden die geclassificeerd staan als hoog-risico honden. We zorgen er uiteraard voor dat de situatie voor alle honden veilig en prettig is. Uw hond zal nooit met een hoog-risico hond in contact komen wanneer dit niet op een veilige en verantwoorde manier kan. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over de veiligheid van uw hond.

Dierenarts

Wanneer uw hond tijdens zijn/haar verblijf bij ons acuut zorg nodig heeft van een dierenarts of wij professioneel advies moeten inwinnen over de gezondheid van uw hond, zullen wij niet schromen contact op te nemen met onze eigen dierenarts. Uiteraard nemen wij ook met u contact op. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten zijn in geen geval op ons te verhalen.

Tarieven hondenopvang

Bekijk wat de kosten zijn voor de opvang van uw hond.

U bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven! De koffie staat klaar.

Neem snel contact op om een afspraak te maken met: 

Cathy Sprenger

Mail naar info@cathys.nl of bel/app naar 06-1085 2771